Онлайн магазин за авточасти 0882 939 555
0878 939 555
0897 939 355
Здравейзапомни ме
Количка
  Количката е празна

Kanex
 Каталог части


 

  Камиони и автобуси

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Гласувайте за нас в BGtop.net
 Политика за защита на личните данни
Важно: Долуописаната ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ важи за всички поръчки направени онлайн, както и за поръчки, направени по телефона на посочените в сайта телефонни номера. С цел подобряване на обслужването телефонните разговори могат да бъдат записани.

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Предназначение, обхват и ползватели

Канекс ЕООД, наричана по-долу "Организацията" или “Дружеството”, се стреми да спазва приложимите закони и разпоредби, свързани със защитата на личните данни в държавите, в които Дружеството оперира. Тази политика определя основните принципи, чрез които компанията обработва личните данни на потребители, клиенти, доставчици, бизнес партньори, служители и други лица, и посочва отговорностите на бизнес отделите и служителите по време на обработката на лични данни.

Тази политика важи за дружеството и неговите пряко или непряко контролирани изцяло притежавани дъщерни дружества, които извършват дейност в рамките на Европейското Икономическо Пространство (ЕИП) или обработват личните данни на субекти на данни в ЕИП..

Потребителите на този документ са всички служители, постоянни или временни, и всички изпълнители, които работят от името на Организацията.

Референтни Документи

· EU GDPR 2016/679 (Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г. за защита на физическите лица при обработването на лични данни и за свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46 / ЕО)
· Закон за защита на личните данни
· НАРЕДБА № 1 от 30.01.2013 г. за минималното ниво на технически и организационни мерки и допустимия вид защита на личните данни
· Политика за защита на личните данни на служителите
· Политика за съхранение на данни
· Описание на длъжността на служителя по защита на данните
· Насоки за опис на данните и обработка на данни
· Процедура за заявка за достъп до физически лица
· Насоки за оценка на въздействието на защитата на данните
· Процедура за Трансграничен трансфер на лични данни
· Политики за Информационна Сигурност
· Процедура за уведомяване за нарушение
Всички права запазени. Канекс ЕООД. Google+ София 1680, ул."Пирин" 73, тел.:(02) 9554142, [ Магазини - карти ] , Общи условияОбработка на лични данни